Retreat

Nyårs Retreat,  29 dec 2013 - 1 jan 2014
Anne Solveig & Peter Elmberg,
Mona Malmros, Helena Klintberger.
 

Boka tidigt rabatt innan 1 dec!

Välkommen att fira Nyår med oss!
I en varm och upplyftande gemenskap avslutar vi det gamla året och hämtar inspiration till ett nytt härligt år.  Ge dig tid att stanna upp och vila och få insikt i hur du vill att det nya året ska se ut ... skriv ned dina visioner, måla dem om du vill… dela dem med andra och stärk din tillit till att det du vill är möjligt. Vi har upplevt att det är mycket enklare att öppna sig för nya möjligheter när vi gör det med fokus och i gemenskap, inspiration och stöd från varandra.

Du deltager i de aktiviteter du önskar. Första dygnet ägnar vi oss åt att reflektera över året som varit och dess lärdomar och insikter, samt vad vi är tacksamma för. Vi släpper det vi vill lämna vilket gör oss redo att gå vidare in i det nya... Nästa dag tillbringar vi i tystnad. Genom avslappning får du möjlighet att lyssna inåt och känna efter hur du vill uppleva det kommande året...  Du får inspiration till hur du kan skapa ditt liv utifrån tankens kraft utifrån ditt inre fokus. Tystaden bryts i samband med Nyårsfesten efter en härlig stund i vårt spa och bastu! 

Vi erbjuder meditation, avslappning, samtal i cirkel, visionsarbete, sång, en dag i tystnad, cirkeldanser, naturvandringar samt att vila och njuta av vår fina relax, ljusrum och bastu...
självklart blir det också en festlig Nyårsbuffé med underbart god mat. och mysig glädjefylld samvaro på Nyårsaftons kväll.
En skön kroppsbehandling kan bokas i förväg mot en extrakostnad.

Retreatledare:
Anne Solveig:  Retreatledare, konstnärinna, musiker,  författare.  
Anne håller i sköna avslappningsstunder där du får lyssna till ditt inre för att få insikt i hur du vill skapa ditt liv det närmaste året. Hon delar även med sig av sina erfarenheter och inspirerar dig till att skapa det liv du vill leva genom tillit, fokus och intention.  Tillsammans med Peter håller hon en vilsam och vacker sångstund . Hon håller även i en kvinnocirkel. Anne har de senaste åren bjudit in till två veckor långa retreater för kvinnor i Mundekulla.

Peter Elmberg Beteendevetare, Musiker, Retreatledare
Peter förgyller retreaten med gemensam sång, musik och cirkeldanser. Han delar med sig av sina erfarenheter när det gäller att ta sig igenom utmaningar och gå vidare i livet samt hur vi genom att agera på vår inspiration kan föverkliga våra drömmar. Tillsammans med Anne håller han en konsert där alla välkomnas att sjunga med och som mynnar ut i dans för dem som vill. Peter håller även i en Manscirkel.

Mona Malmros: Frigörande dansledare, yogalärare
Mona håller i sköna välgörande kundaliniyoga-pass på morgonen. Ett utmärkt sätt att starta dagen på för både kropp och själ. Hon leder även ett frigörande dans-pass en eftermiddag. Mona tog själv ett stort steg för några år sedan då hon valde att lämna sitt invanda och trygga liv för ett helt ny framtid som påbörjades i Mundekulla. Kanske berättar hon även lite om detta.

Helena Klintberger: Taktil massage, healing
Helena finns med som en extraresurs under retreaten och hjälper till att fixa så det blir fint och mysigt. Hon erbjuder även ett begränsat antal behandlingar till en extrakostnad. Skön avslappnande och rogivande taktil massage, samt reikihealing. Helena är utbildad i båda dessa behandlingsmetoder och driver en egen praktik i Malmö. Bokas säkrast före retreaten. (pris kommer)

Ola Johansson och Kwan: Vegetariska kockar
Olas och hans fantastiska vegetariska mat har uppskattats så mycket genom åren, även av dem som inte är vana vid vegetarisk mat. Kwan lagar också fantastiskt god mat och troligen blir det tack vare henne även lite Thai-inspirerade rätter. Vi kan därmed tryggt se fram emot en fanstastisk Nyårs-buffé. Att få inspiration till att äta mer klimatsmart och hälsosamt är också en bra start på det nya året.


Preliminärt Schema o Upplägg, klicka här

 
Tid
Söndag 29 dec kl 16.00 – Onsdag 1 jan kl 14.00

Retreatkostnad tre dygn:
Vuxen: 2100:- före den 1 dec, därefter 2400:-
Ungdom: 15 - 25 år: 1700:- före den 1 dec, därefter 1900:-.

Boende & kost, inkl Nyårsbuffé/ per person
Bädd i enkelrum med egen dusch o wc: 2850:-
Bädd i dubbelrum med egen dusch o wc: 2400:-
Bädd i dubbelrum med dusch o wc separat: 1950:-
Bädd i fyrbäddsrum med egen dusch och wc: 1800:-

Boka i god tid om du vill få det alternativ du önskar
samt eftersom denna retreat brukar bli fullbokad.! 
 


Info och Anmälan


Läs mer om våra bokningsregler och hur anmälan går till. 
Klicka här

Boka online


Hitta hit


Samåk till Mundekulla


info@mundekulla.se (Allmänna frågor)


Sagt av tidigare deltagare
”Hej och tack för att jag fann glädjen i skogen vid Mundekulla. Jag har levt kvar i Mundekulla och kännt känslan i kroppen när jag lagt mej på kvällen i flera veckor” /Annika

”Tack för en underbar nyårshelg med er. Känner rmig helt lugn och mycket inspirerad, inte minst till bättre matvanor.” / Fredrik

”Jag minns med glädje och värme förra årets nyårshelg. Den styrka och inspiration som jag fick den helgen, har funnits kvar i mig under hela det gångna året och det är inte något jag bara säger, utan något jag verkligen menar" / Lise-Lotte

"Tack för en underbar nyårsretreat!"/ Camilla och Christian

"Jag vill tacka er och era medarbetare för en fantastisk nyårsretreat. Jag trodde inte att det fanns en sådan vacker plats på jorden! / Gunilla