Kurs i Mandalamålning, 29 nov-1 dec

Erik & Ann-Marie Grind

Skapa Ditt eget Mandala
Mandala är en universell symbol för helhet och harmoni. Vi visar hur du enkelt kan komma igång och skapa ett färgrikt och personligt mandala som en inspirerande  symbol för ditt inre. Genom guidade meditationer kontaktar vi den kreativa källan inom oss. Mandalamålning kan vara ett redskap för djupt helande, ett sätt att komma närmare vårt eget unika centrum. Vi målar tillsammans i glädje och skapar ett frirum där vår inre konstnär får blomma. Kursen är öppen för alla, med eller utan erfarenhet av målning.

Kursens upplägg
Kursen börjar fredag kväll med introduktion, meditation och val av mönster samt överföring av mönstret  till duk eller skapande av eget mönster på duken med lämpliga redskap för den som önskar. Lördagen startar 9.30 med samling. Sedan målar vi till 20.00. Söndagen  målar vi vidare och kursen avslutas med att vi delar våra upplevelser och mandalas tillsammans i en cirkel till kl.17.00. Under hela kursen finns möjlighet att få personlig vägledning av kursledaren.

Kurskostnad (Bokas via Erik och Anne Marie enl nedan)
Kursavgiften är 2100kr inklusive material (en uppspänd duk 50x50, penselset, färger m.m.)

Kost och logi (Bokas via Erik och Anne Marie enl nedan)
♥ All kost samt Enkelrum med dusch och toa           1900:-
♥ All kost samt Del i dubbelrum med dusch och toa           1600:-
♥ all kost samt del i dubbelrum med gem. dusch och toa           1300:-

Kursledning
Erik & Ann-Marie Grind, Mandalakonstnärer och pedagoger som håller kurser runt om i Sverige, Marocko och Findhorn, Skottland.

Anmälan och info
Ring Erik el. Ann-Marie Grind tel. 023-16217
mobiler: 070-5912378  el.   073-5251554
e-post: erik.grind@telia.com
hemsida: www.mandalas.nu

Praktisk info

Hitta hit

Samåkning

Ord från Kursledningen
Vi kan med stolthet deklarera att våra kurser är så långt ifrån kunskapsmål, kursplaner, omdömen och betyg som man  nånsin kan komma.... Ändå kan vi ödmjukt säga att det är helt fantastiskt imponerande att se vad som åstadkommes när man medvetet släpper på dessa yttre krav och skapar ett frirum där den inre konstnären/konstnärinnan får blomma.
Vi blir helt överväldigade och berörda när vi tänker tillbaks på alla vackra mandalas som skapats under våra kurser. Och ofta av deltagare som aldrig hållit i en pensel.
Detta är en äkta flumskola minsann och tack för det!