Kvinnocirkeln - en stärkande gemenskap
Anne Solveig Elmberg240:- inkl porto o frakt

(ord pris i bokhandel 269:-) 

maila så får du boken signerad anne@mundekulla.se 
 

En bok om hur kvinnor kan stärkas i en trygg kvinnogemenskap samt hur du skapar en egen Kvinnocirkel. Boken innehåller även värdefulla tankar och inspiration för alla kvinnor som vill växa
och bli dem de är menade att vara fullt ut. 

"Vilken fin bok du har skrivet!!!! den har vi haft mycket användning av, besöker ofta din blogg och Gudinnerummet .
Agneta Nyholm Winquist.

" Boken är inte bara en fin handledning, det vet jag av egen erfarenhet i min egen cirkel, utan också en njutning att ta del av." Monica Katarina Frisk


Kvinnocirkeln - en stärkande gemenskap

Handlar om hur du kan utvecklas på ett glädjefullt sätt i en nära och vilsam gemenskap med andra kvinnor. Den visar hur en kvinnocirkel kan hjälpa dig att  blomma ut till att bli den Gudinna du är, helt och fullt så att du kan ge av dina unika gåvor och och leva de liv du innest inne vill leva.

I den här boken får du veta hur en kvinnocirkel fungerar och vad den kan ge dig. Du får också en mängd kunskap om hur du kan forma en kvinnocirkel så att den blir den varma famn som ni alla längtar efter att återkomma till. En trygg gemenskap som finns där för dig, där du är välkommen precis som du är och där du kan växa och bli allt det du är och lite till.

Kvinnocirklar finns idag över hela världen. Det är något ursprungligt och naturlig för kvinnor att umgås i en cirkel och lyssna till varandra samt att stärka varandra. Välkommen till kvinnocirkeln.

 
Boken innehåller även inspiration för Alla kvinnor oavsett om du startar en kvinnocirkel.
ur innehållet:
Gudinnan inom oss och vår Gudinnehistoria... Att åldras med värdighet och inse att vi blir visare och mer kärleksulla för varje år... hur vi kan värdera våra väninnor ännu mer och se dem som unika blommor .. hur vi kan helas känslomässigt... kommunicera djupare.... stärka och hela varandra samt använda visionskartor för att skapa det liv vi vill leva .... Anne delar även med sig episoder från sin egen inre resa.


"Tack för din underbara bok!!! Jag är säker på att den kommer att inspirera många kvinnor till att starta en kvinnocirkel, det kändes lätt och roligt att skapa kvinnocirklar när man läste boken! den blev ju så himla FIN!!! En klassiker tror jag."
Stor kram, Helena Soluna


"Har nu läst färdigt din bok och är så inspirerad. Jag ser fram mot att starta i höst med någon cirkel och hoppas verkligen att modet och villigheten finns kvar då. Tusen tack för alla dina fina vackra ord till oss kvinnor. Jag vill verkligen fortsätta att växa tillsammans med er.Många varma kramar"
Maria Åhman


Beställ kvinnocirkeln

Signerad av Anne:  240:-/st inkl porto o frakt  anne@mundekulla.se
Beställ minst 5 böcker:  140:-/st + porto anne@mundekulla.se  
Internetbokhandel: www.adlibris.com  och www.bokus.com
Återförsäljare: Stjärndistribution www.sdist.se
Biblioteket: Om den inte finns inne så tar biblioteken in den.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kvinnor i mina cirklar berättar.
”Under de senaste fyra åren har jag deltagit i många fantastiskt givande kvinnocirklar.
De flesta av dem har varit med Anne på Mundekulla Kursgård.
Annes sätt att leda och vi alla tillsammans skapar ett heligt rum där vi kan vila och vara precis som vi är i stunden. Det spelar inte så stor roll vad vi gör. Bara att vi ÄR tillsammans känns så givande! 

Jag förundras alltid av den kraft, värme och inspiration jag känner efter en stund i cirkeln. Och framför allt över den djupa kontakt jag känner med mitt allra innersta, kärnan av mitt varande, som känns så helt och sammanbundet med alla andra kvinnor i cirkeln. Jag fylls av magi och landar mer i min kropp och slappnar av.

 Allt detta gör att jag kan känna en djupare mening och tillfredställelse i alla vardagssysslor efteråt. Jag upplever verkligen att jag hittar hem igen efter varje cirkel!”

Camilla Måne


”Samtalscirkeln tilltalar mig mycket eftersom alla får chans att tala utifrån sin egen känsla om precis vad som helst som är viktigt just då. Vetskapen att flera kvinnor lyssnar intensivt på just mig är verkligen helande på många sätt.
Det jag uppskattar mycket med Annes cirklar är att det finns ett tydligt fokus i gruppen. Meditationerna gör mig otroligt avslappnad.

 Eftersom healing ligger nära mitt hjärta är det en alldeles speciell känsla när flera kvinnor fokuserar på en person. Det är lika skönt att få som att ge. Feedback eller uppskattning efter att en kvinna har talat känns bra och kan ge helt nya vinklar när man kanske har fastnat i att se något från endast ett perspektiv.

Anita Rydström