Bokningsregler
Här följer en kort beskrivning om hur anmälningsförfarandet går till på Mundekulla
På kurser som inte arrangeras av Mundekulla (där det står "Extern arrangör") gäller de bokningsregler som arrangören i frågan hänvisar till

Anmälan
På de kurser som Mundekulla arrangerar anmäler du dig gm att klicka på länken "Anmälan Online" i samband med resp. kurs. Här fyller du i dina adressuppgifter och vilken typ av boende som önskas och betalning sker online via betalkort. Sedan får du din "Biljett"/bekräftelse skickat till dig via mail (eller via post om du önskar detta).
Ring oss gärna om du behöver hjälp med din anmälan. (0471-50450)

Anmälningsavgift och avbokningsregler
Anmälningsavgiften utgörs av 600:-/pers, vilket ingår i det totala priset. Avbokning kan göras fram till två veckor före start varpå erlagt belopp förutom ovan nämnda anmälningsavgift återbetalas. Därefter sker återbetalning endast vid uppvisande av läkarintyg eller om kursen/aktiviteten blir inställd vilket är mycket ovanligt.

Bg och Utlandsbetalning
Mundekullas Bankgiro nr 5518-7074
Vid utlandsbetalning : IBAN= SE69 8000 0800 6900 3136 2932, BIC=SWEDSESS
Sparbanken Eken, Långasjö

Övrig info

Här följer lite allmän info som det är bra att du tar del av innan ankomst

Mat
Vi erbjuder klimatsmart, näringsrik, god och omsorgsfullt lagad vegetarisk mat! Meddela om du är allergisk eller ej tål gluten eller mjölkprodukter.  Vi kan tyvärr inte tillgodose tillfälliga dieter.

Boende
Fräscha rum med sköna sängar varav en del rum med egen dusch och toalett.  Vid en del events erbjuds tält- och sovsalsmöjligheter. I sovsalen erhålls en madrass, filt och kudde. I samband med African Festival och Musikfestivalen erbjuder vi även en lågbudget variant (Basic) som innebär att du tar med eget liggundarlag/madrass, täcke, kudde osv.

Städning
Var och en städar sina rum efter kurs (Kan inköpas på plats).
Medtag handduk och lakan (Kan hyras för 100:-/set).
På flertalet kurser hjälps vi åt med disk, ca  20-30 min/dag

Kläder
Medtag gärna mjuka sköna kläder, inneskor (vintertid) samt kläder för naturvandringar

Handikapp
En del lokaler ligger på andra våningen med trappuppgångar som används vid större kurser men ett flertal samlingsrum ligger på första plan och vi har en hiss till vår stora samlingssal (Kreativum).  Vi har även 4 handikappsanpassade toaletter.

Kvarglömda saker
Vi har ca 2000 gäster per år i Mundekulla vilket medför att många saker kvarglöms i Mundekulla som vi sedan skickar ut. Vi tar ut en grundavgift på 100:- + portokostnaden för dessa utskick. 

Husdjur
Vi älskar djur, men av allergiskäl kan du inte ta med dig dina husdjur till Mundekulla.

Dator 
Vi har en dator i vår reception för allmänt bruk där du även kan koppla in din egen dator.